woensdag 14 maart 2012

Snaren, voor ieder wat wils

Als bespanner is het belangrijk om te weten welke tennissnaren er te verkrijgen zijn. Een bespanmachine maakt het immers eenvoudig om de snaar te gebruiken, die u het fijnste vindt. Ik licht er hier enkele snaren uit, met specifieke eigenschappen. Zo kan u bij uw volgende aankoop wellicht een betere keuze maken.

1. TYGER Pro Natural wit 200 meter: €31,47
Zeer betaalbare basissnaar voor de beginnende tennisser. Een kwalitatief goede snaar, tegen een zeer scherpe prijs.


2. TYGER Pro Titanium 200 meter: €83,97
Dit is een duurzame tennissnaar, die weinig wrijving geeft tussen de breedte- en de lengtesnaren. Daardoor gaat de bespanning langer mee. Deze powersnaar bevat een speciale coating die daardoor zorgt.3. Babolat Pro Hurricane Tour 200 meter: €119,95 (foto)
De Pro Hurricane snaar heeft een speciale achthoekige vorm. Daardoor heeft deze snaar veel grip op de bal, daardoor neemt de controle toe. Ook is deze snaar erg duurzaam.

4. Luxilon Big Banger Original 200 meter: €185,00
Deze ijzersterke snaar kent een extreem lange duurzaamheid. Hij blijft ook lang op spanning. Ook geeft deze snaar veel power.

5. Babolat Xcel 200 meter: €269,95
Dit is een duurdere snaar uit het assortiment en geschikt voor de gevorderde speler. Deze snaar kent een hoge duurzaamheid en bevat polyamide vezels die een beter speelcomfort genereren en waardoor de snaar langer zijn spanning vasthoudt.